Havva Kulak Ortaokulu

Vizyon: İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.

Misyon: Toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://havvakulak.meb.k12.tr

Adres - Sağlık Kasabası AKSARAY/MERKEZ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Sağlık Kasabası Aksaray´ın Merkezine en yakın kasabasıdır.Ulaşımı kolay ,okul ortamı güzeldir.

Adres - Sağlık Kasabası AKSARAY/MERKEZ

Ulaşım Merkezden kalkan saat başı minibüs seferleri bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz genelde merkezden şahsi araçlarıyla birlikte okulumuza gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km uzaklıktadır.